Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration ”Min terapi” av ULJO. Tack!


... ... ... de heliga TRE ... ... ...



I det absoluta
finns
endast
vetskap


Vetskapen
ÄR
ett kärlekens
tillstånd


Den största
glädjen
finns
i varande


Varande
skapas
ur
upplevelser


Vetskap
Upplevelse
Varande


Din skapelse
De heliga tre
Skapar dig










Ödmjuk inför vetskapen du bär

AiA Maria du fria





Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-21 12:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja visst är det så... Perfekt fångat!
2020-10-21

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text att spara i långtidsminnet!
2020-10-21

  ULJO
Vi humanister tror så.

2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria