Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtmod

Modet hos hjärtat
som underställd sitt mörker
ett stukat DNA

och välfylld smärtbank
ser svärtan i vitögat
och ändå kör på




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-21 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP