Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... ÄR ... ... ...





I
tillit
kärlek
smeker
sinnligt
varande
hudlöst
vackert
berör
jag








Stjärnljus
AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-10-21 12:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag tycker du är mästerlig i att få ner sanningar i en till synes enkel dikt. Det din urkraft som fyller orden. Lyser igenom. Tack. Du behövs.
2020-11-03

  den nakna poeten
underbart vackert Bravo !!!
2020-10-24

  Solstrale VIP
Finstämt!
2020-10-21

    ej medlem längre
Känslorna flödar här obehindrat genom lager av längtan och hud.
2020-10-21

  DavidM VIP
Kärnfullt, effektivt och gjutet i både känsla och format.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria