Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar min dator

Min datorn är motig
den gör mig tokig
Nu slänger jag den ut
för att få slut.

Krasch bom och brak
den hamnade på ett tak
gick i tusen bitar
Njöt i fulla drag
med utsökt välbehag




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-21 13:22



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fullt förståligt dikt.Frustrerande med tekniken stundtals! Applåd!
2020-10-23

  Blomma-Stjärna VIP
låter skönt att få krascha en kraschad dator - men du skulle inte kunnat skriva här om du inte hade en annan till hands!
2020-10-21

  ULJO
Förstår det. De lever ibland sitt liv. Infekterade av Kineser kanske.
2020-10-21

  bibbi ahrnstedt
Rolig dikt, hoppas att det inte var på riktigt
2020-10-21

  Sparvögat VIP
Teknikens värld så svår att förstå
på den kan man inte rå...
2020-10-21

  AiA Maria den fria
Befriande...
för vem vill se sig själv på skärm 24/7...
Inte jag:)

Tack!
2020-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Frustrerande när det inte fungerar
förstod inte var felen var
nu är jag noga med uppdateringar
och har datorn kvar.


2020-10-21

  Öknens Ros VIP
Den moderna tekniken
Är orsak till skriken
Av användare så less
Av all dess sekretess
Lösenord och koder
Revolution råder

2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP