Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄMMANDE HÄMSKHET.

Stanna skrämd, för framtidshotets
undergång nu är nära.

min kära, det Förflutna
skall i rymdens mörker
budskapen bära

Vilken ära
sotet från
min kropp
skall
med visshet
av en framtida ärla
sugas opp.

Byggt av dödsmetall.
Så skall sotet
ljudligt exekveras.

Bosse 21 oktober 2020.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-21 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten