Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkomst


träden släpper sina blad nu
tappar dem

sommaren är slut
också vi

vi släppte vår kärlek
tappade den

gick vilse någonstans
i oss själva

slutade se 
slutade ge

nu går vi ensamma
på irrvägar

i ett hav av blad
prasslande löv

fragment av det som var
men aldrig mer ska bli

min hand saknar din
min hand saknar din




















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-21 15:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En väldigt klar blick på det förflutna, med vemod i slutraderna.
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP