Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad bor i mig


din röst släpig
du tvekar med orden
stannar upp
är så där disträ

som jag hatar

jag vill inte prata med dig
när du har druckit
jag vill bara lägga på
stänga av

glömma bort dig

inutigråt
häftig och okontrollerad
utanpå en mask
leendet som stramar

jag är medberoende

det är tur att mil skiljer oss åt
som gjort att jag slutat tjata
om att du dricker för mycket
jag slipper se ditt förfall

men ibland tvingas jag höra det

mamma, min älskade mamma
jag vill ju bara att du ska må bra
att du inte ska ha värk
att du inte ska vara full

så jag undviker att ringa dig

låter det gå timmar, dagar, tid
för att glömma dig 
hur du är inte riktigt där
vill inte ens tänka på dig

orkar inte tänka på dig

men jag saknar dig 
jag saknar dig mamma
den du är när du ÄR
närvarande och hel

jag tror att jag alltid har saknat dig






















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-21 17:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-01-13

  Kajan VIP
Mycket bra text, så väl beskrivet.
2020-10-26

  Sparvögat VIP
Gripande...
2020-10-21

  AiA Maria den fria
Berör, rör om och griper tag!

Tack för att du delar!
2020-10-21

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett starkt berörande avslut!
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP