Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du får...

Varför måste allting vara så perfekt?
Ta nu emot det du får...

Bohemen i hösten




Fri vers av bohemen VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-10-21 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP