Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


söker ljuset


Nattfjärilarna


Hur mycket vi än pratar
om mörkret
och räds dess styrka

så segrar ljuset

Till och med nattfjärilarna
vet att det är så




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-21 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP