Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet pågår nu (Min klimatkamp 21/10)

Jag måste fortsätta. Mitt klimatkampsprojekt, min klimatkamp, min kamp.

Jag måste fortsätta, för vad är alternativet?

Livet pågår nu. Det går inte i repris.

Och vi har bara en enda planet. Det finns inget alternativ.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 18:55



Bookmark and Share


  Burn

Förjävla bra sagt!

Instämmer helt i varenda rad!

Kör på!

Bland det starkaste du har skrivit!

2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP