Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett kvarts varv


Vänder mig om ett kvarts varv
nosar på spåret som följer
en rännil svart sten
doktor Mengele I presume
då jag ser det manshöga gräset röra sig
river klorna på trädets bark
En odör från mangroveträsk
drabbar näsvingarna
då monstet slingrar fram
och försöker kränga skinnet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-10-21 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP