Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är här och nu

 

Kärlek är bra
mot tarmvred.
Kärlek ökar i det
långa loppet
hjärnans
kapacitet och
empatin, förståelsen
och den underbara
inlevelseförmågans
hela blommande
förmåga till en
fullkomlig passion
vad det gäller
identifikation, briljant
ömhet och sorg.
Kärlek har räddat
mången själ från en
säker undergång
i denna den mest
kärleksfattiga
så kallade civilisationen
i universums historia.
Kärlek tänder ett hopp
i den mest cementerade
förtvivlans värsta mardröm.
Kärlek är det vi kommer
ifrån och vart vi är på väg.
Tiden rör sig endast i kärleken.
Våra skälvande kroppar består
endast av ömhetens varma ljus.
Själen är gjord utav strömmande
kärleks suveränt designade glädje.
Kärlek är humor, generositet och
en ofattbar källa till en oöverträffad
intelligens som har svaret på alla frågor.
Kärlek är att vara här och nu för någon
i miraklet livet vars mening är att vi
tillsammans ska göra det till en fest
och till en tillrättaställande process
läkedom i vilken vi håller varandras
hjärtan i händerna som en fågelunge.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-21 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet.
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP