Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte stöld. Inte ens en parafras men troligen inspirerat av något. Jag vet nu inte vad. Någon annan som har någon idé?


Bomber faller


Bomber faller vi måste skynda oss att älska.

Om alla älskade skulle inga bomber falla.

Om inga bomber faller skulle alla ha tid att älska.

Vem tar sig tid att fälla bomber?




Fri vers av Skepparn Rööd
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-21 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyra koncisa versrader som yttrar önskan om att saker kunnat varit annorlunda. Snyggt skrivet!
2020-10-24

  Stisse
Klokskap på några få rader. Frågan på slutet är viktig att ställa.
2020-10-24

  Staffan Nilsson

Snyggt.
Och angeläget.
btw - Picasso lär ha sagt
Dåliga artister kopiera. Bra artister stjäl.

2020-10-24

  bibbi ahrnstedt
Vist skrivet, bra grepp
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Skepparn Rööd