Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxan



Dina övernaturliga
förmågor
är i en klass för sig
Dom fångar in
tidens utveckling
med precision
och vänder allt
till motsatsen
Din makt över mig
är katastrofal
och slutar
med min död
Vilken blir klassisk
samt lätt för dig
att lämna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP