Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande hav, stormande nav

Vandrande vindlande vägar fram
Vyerna seglar på ögonens damm

Viskande väsen pockar min syn
Vildrosor stångas mot frosten i skyn

Var är den vita sanningens dag?
Vass är den vinande vindens drag

Värdig för vishetens härskande konung
Värdig att dricka av rosens honung

Vetandet virvlar med luftströmmar väck
Vilt forsar samtidens dimmiga bäck

Var finns mitt ankares trygga boning
Var finns en möjlighet till försoning

Vem håller min kropp när jag allting glömt
Vem visar och påminner varsamt och ömt

Varför når vågen alltid en strand
Varför står mitt hjärta i brand




Bunden vers (Rim) av Väsensskild
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-22 10:55



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Vackert! Fin klang och bra flyt i texten
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild