Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshet

Den värsta tortyr som plågar min själ
Är känslan att falla i rymden
Att möta det okända
Att vänta in
Ovisshet gnager min själ

Jag lär mig att andas
Andas in
Andas ut
Jag lär mig att allt står stilla

Ångesten kramar sakta mitt bröst
Tröttheten är oändlig
Väntan
Väntan

Lever du?
Dör du?
Lever jag om du dör?
Kan ovisshet döda?

Jag vill finnas
Och finnas för dig
Jag döljer min smärta
Jag vill inte skyddas
Jag vill vara skör

Det är smärtan som viskar
Att jag lever




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-10-21 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP