Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På påfåglar - Haiku

 

På påfågel på

fåglar på påfåglar på

fågel på fågel





Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-22 08:21



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Flax i texten....
2020-10-22

  Öknens Ros VIP
Repetitiv haiku på påfåglar.
2020-10-22

    Lena Staaf VIP
Vad tittar du på? På fågel på fågel. Påfågeln bara håller på. Den ena påfågeln på den andra. De är så påflugna.
Din dikt ger många associationer!
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP