Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite danska på morgonkvisten, i detta fall om ånger


enten - eller


den fadda smaken


av en unken kärleksdikt


som fyllt sitt syfte




Bunden vers av Horace
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace