Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träningspasset

Roger jabbar två gånger åt vänster och en åt höger
i en snabb följd framför spegeln när han håller på
och skuggboxas med sig själv
När han håller på och tränar och drömmer sig bort
att han går en match just då
För han följer sedan upp med en vänster uppercut
och får då in en riktig karamell på motståndarens
haka som då flyger upp i luften och landar
på golvet i ringen blödandes
Motståndaren blöder nu om sin läpp då Roger fick in en
riktig fullträff
Domaren börjar då att räkna ner från tio
Tio nio åtta sju sex fem fyra tre två
Men när han kommer till ett så går gong gong en och
ronden är slut
In på golvet och ringen kommer det då en riktigt snygg
och sexig brud som säger med ett plakat i händerna
att snart står rond nummer två på tur

Plötsligt kan Roger känna en hand på sin högra axel
Det är bara tränaren som säger att träningen är slut
och att det är dags för Roger att gå hem nu
Vilket Roger gör...

Träningspasset!

Ken Cassel
22/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-22 01:13



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Alla drömmer vi om något!
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel