Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be mig inte att gå!

Snälla du
Be mig inte att gå
Be mig hellre att stanna kvar här över natten då det
är vi två
Jo, jag trivs ju så bra här och vill stanna här hos dig
För som du kanske vet tycker ju jag att du är en
helt underbar och förtjusande tjej
Vill vara dig nära, hålla dig nära
Vill att du ska hålla om mig som om jag vore en av
dina kära
Vilket jag hoppas att jag är
Och ju mer som jag tänker på det hela, ju mer värmer
det mitt hjärta
Så snälla söta rara du
Be mig inte att gå
För jag vill ju inte säga hej då åt dig, Henrietta
För vilken smärta...

Ken Cassel
22/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-22 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel