Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UPPLANDSSLÄTTEN SKA STÅ I BLOM

UPPLANDSSLÄTTEN SKA STÅ I BLOM
SOM SÅ MÅNGA GÅNGER FÖRUT
MEN VET FOLK MITT I SIN RIKEDOM
ATT VI NÄRMAR OSS TIDENS SLUT?
UPPLANDSSLÄTTEN SKA LYSA AV RAPS
MEN VI KANSKE EVAKUERATS
BASUNEN SKA LJUDA, OCH ALLT GÅ SNABBT
PRECIS SOM DET HAR PROFETERATS

LARZ GUSTAFSSON 22/10 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-10-22 06:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Uppsalaslätten heter det", invänder någon.
Visst. Men det blir så begränsat då...
2020-10-22

  danne //
Gillar den
Larz

Den är ärlig.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP