Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ouppnålig men nådd


Så sann

Att krama dig var som att omfamna en planet
och jag vet
att när Venus
når mars
och Jupiter expanderar
så är det jorden som jonglerar med stjärnorna och solen i universums mitt




Övriga genrer av Loindra
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra