Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstaterande på morgonkvisten

Älskar du mig
så älskar jag dig
så älskar vi varandra.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-22 08:17



Bookmark and Share


  den nakna poeten
fina dej vad du skriver komprimerat och vackert Bravo !!!
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP