Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstakvarell


I förgrunden
de ljusaste
bladens former
raka,runda,flikiga

Blekgula,rostbruna
orangerosa

Milt utspädda
tongivande färger
som tar plats
i höstens täta men
alltmer dalande
lövverk

Mot en städsegrön
bakgrund

En vacker tavla
i väntan
på omvandling




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-22 08:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Målande ord i din dikt fångar ljus och färg i höstens sista andetag.
2020-10-22

  Sparvögat VIP
Så vackert din hyllning till trädens kronor i dina underbara ord...
2020-10-22

  Koloristen
En vacker tavla är redan målad i och med denna dikt. Kudos!
2020-10-22

  Kungskobran VIP
Fin höstskildring
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP