Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista skålen

Höjer glaset
Skålar en sista gång
För dig
För allt som varit

Försöker hålla ihop
Men inombords
Faller jag samman
Går sönder

Vill inte visa dig
Inte ge dig mer smärta

Vi ska fira
Din födelsedag
Vara glada
Le

Men hur kan jag det
När jag vet att det är
För sista gången

Sista födelsedagen
Vi får fira
Med dig
Sista gången
Vi skålar tillsammans




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-22 08:22



Bookmark and Share


  Stisse
Gripande och innerligt.
2020-10-27

  Per Rydberg
En nära och innerlig dikt!
2020-10-22

  danne //
En fin hyllning

2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP