Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 20200506


Chips - En flyktig vänskap

Hejsan chips, min älskade vän
Har du kommit för att mysa med mig igen?
Att våga ta en risk, eller kanske chans
Bryta rekommendation om social distans
Att med din vän av vätska och gas
Skapa en kväll av lycka och extas

Jag är tacksam att ha dig i livet
Och förlåt om jag tar dig för givet
För du ställer alltid upp, i vått och i torrt
Tyvärr blir stunden tillsammans alltid kort
Au revoir min älskade vän,
Vi ses snart igen!




Bunden vers (Rim) av Joakim Edman
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Edman