Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TRÄDEN SJUNGER

 

sju sjunger det sju... sju...  sju... sju...

trädet lär sig att vissla det är stort nog

 

när träden sjunger i vinden 

de visslar sagor för de andra

ömsom gnirkar de för att...

fröna på marken också ska höra

så att de kan växa sig stora

och lära sig att vissla sagor i vinden 

en dag lär du dig trädets språk

en dag kan också du vissla i vinden

 

 

**************************************

***************************************

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-22 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP