Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken Flyger 19


Titelsjuka

 

 

 

Tysklands Hälsoministern har blivit smittad av Covid-19. Så numer vill han tituleras Sjukvårdsminister!

 

 

Evelyn FalkMöller
Ur samlingen
Falken Flyger/Falken Flyger Igen

 

 




Fri vers av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-22 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP