Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit/5

 

Ord, ord, ord

och svedan av dessa.

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-22 12:04



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så sant.
2020-10-24

    Lena Staaf VIP
Fel ord uttalade vid fel tillfälle kan svida värre än piskarapp.
Fin liten kortdikt!
2020-10-22

  Nils-Robert
Hur enkelt det är att enbart med ord skada och dissa någon. Men med ord kan vi visa kärlek också.
2020-10-22

    ej medlem längre
Ord är inte ofarliga. Men hur de sägs och av vem betyder mycket.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP