Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... öga för öga ... ... ...

 

 

Är ETT öga

målet vid vägens slut?

 

 

 

 

 

 

 

Medkänsla AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-22 12:05



Bookmark and Share


  den nakna poeten
du ger mej inspiration att skriva mer
Bravo !!!
2020-10-24

  Poeten Salvador VIP
För en gubbe med mina ögonproblem är två någotsånär fungerande målet
2020-10-22

  Kungskobran VIP
Ögonsten
Ögontjänare
Ögonblick
Ögona böj
Ögonkast

2020-10-22

  Solstrale VIP
Cyklopisk diktning, läs om denne varelses bragder och dåd, det blev en riktig träff! Du naglade det! Pricken på i...
2020-10-22

  Horace
Klockrent!
Väcker många
tankar

Tack
2020-10-22

  ULJO
Livets öga...............
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria