Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... stagnation ... ...




garantier
i livet
innehåller
inget flöde

det är
repetioner
av ett manuskript
som redan är skrivet
















Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 228 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-10-23 08:50



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så sant - att våga är att leva spontant - följa hjärtats röst - ta en risk - in i livets flöden!
2020-10-24

  den nakna poeten
som vanligt skicklig med ditt bläck
heligt Bravo !!!
2020-10-24

  Gunnar Hilén VIP
Trygghetsnarkomani....jag tror jag behöver den i svåra tider.
2020-10-24

  BenGust VIP
Då är det i stora drag predestinerat.
Vi följer uppgjorda mallar, modeller, tillvägagångssätt i en jämn lunk och
utgången blir ofta den förväntade.
2020-10-23

  Öknens Ros VIP
Människan har en förmåga att upprepa sig.
2020-10-23

  ULJO
Så är det nog. Karbonpapper
2020-10-23

    ej medlem längre
Så sant och fint formulerat.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria