Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla sinnena


oförnimbara


Ögon som ser
det osynliga
öron som lyssnar
till tystnaden
näsan som vädrar
doftlöshet
tungan som smakar
det smaklösa
händer som det
oförnimbara




Fri vers av Klipparen
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen