Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag har sina egna problem

sa alltid min mormor till mig så att jag inte skulle
oroa mig så mycket
Stora som små
Och trots att de kanske bara läggs på hög, är det till
att kämpa på
För hej och hå
Hej vad det går
Stora som små sår
Fäller en och annan liten tår
Men trots alla ens vardagliga problem, så kan man inte
göra så mycket annat än försöka ta tag i dem
För det kommer ju trots allt nya problem redan i
morgon dag
Förbannat också
Men det är bara att ta och gilla läget och skratta lite
åt det hela
För vad annat kan man göra?
Så det är bara att ta till och tuta och köra då varje dag har
sina egna problem att ta hand om...

Ken Cassel
22/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-22 15:28



Bookmark and Share


  AKT VIP
Precis så. Har tillbringat dagen med det nya folkhemsnöjet: Coronatest...
Bara gilla läget.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel