Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna, du har gjort mig till någon annan

För såhär var jag ju inte förut
Så kärleksfull och öppen och spontan mot allt
och alla
Så vad du än har gjort med mig, är det något stort
En känsla jag lätt nu kan vänja mig vid
Så du är kvinnan på min jord
Så himla otroligt god
Så fortsätt att forma mig du, kvinna ifrån kalla nord
då du är alltid är välkommen här vid mitt bord
Så välkommen ombord..

Kvinna, du har gjort mig till någon annan!

Ken Cassel
22/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-22 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel