Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunstat

Gatulyktor lyser upp den ödsliga gatan.
Påminner mig om något
mellan dyster sammetslen tystnad och
ensamhetens indigoblå förälskelse.
Utanför regnet porlar.
Innanför hjärtat sorlar.
Njuter även om äventyret dunstat.
Samma känslor.
Samma längtan.
Tröttheten och drömmarna.
Seglar ikapp.
Pudersnö vilar mellan oss.
Omfamnad av turkost dis.
Så som tårar av is.
Silversvanens regn.
Mot min hud.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-10-22 17:47



Bookmark and Share


  Stisse
En dikt som berör med fina bilder av olika sinnestillstånd. Ett fint flöde som är meditativt att flyta med i.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP