Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm

Åh, damm!
Detta förbannade damm!
Mjuka lager av dåtid
Som hindrar en att andas fritt

Alla dessa förlupna dagar
När vi kunde ha skapat vår egen lycka
Så samlades dammet på lager
Likt våra trauman från förr

Damm från dagarna
När allt gick åt fanders
Och som sakta
kväver oss...




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu