Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyda sorgen

Den gyllene närvaron.
Andetag i samma takt.
Kristaller glittrar.
Tröstande månsken.
Det som var.
Stunder av oss.
Silverrävens leende.
Ett eko av ebenholts.
Tindrande snökvarts.
Försöker tyda sorgen.
Hennes vemods klagan.
Allt annat ebbar ut.
Som om natten aldrig älskat.
Du vänder dig bort.
Igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP