Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödkorn

En doft av honung och sår
ljudet av getingarnas käkar
i ett knastrande kvällsljus
med fläckar av natt, multnande
glänsande städer
vi ser ut över de fallna taken
de vältrar sig som svanar
brända fjädrar i din mun
en smak av sot –
våra ord är en skyddande hinna
över allt som bara kan sägas
i det avsiktslösa mörkret




Fri vers av Grävling
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-22 21:19



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Naturnära(som alltid) . Avsiktslösheten den ursprungliga kanske? Avskalad .
Vackert i alla fall. Applåd.
2020-10-23

  Lustverket VIP
"våra ord är en skyddande hinna" - håller med, men du och dina dikter är bevis på att ord också kan användas för att ta sig igenom hinnan.
2020-10-23

  Androiden VIP
en späckhuggare i ett akvarium...
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling