Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dörr på glänt

Det finns en dörr som står på glänt
En ljusspringa egentligen inte
olik en annan
men den rymmer så mycket mer

Här sipprar livet in
och sväller i rummet
som läcker krafter
En portal mellan världarna

Människor passerar
luften byts ut
Alla slussas vi mellan
det påtagliga och oändligheten

Fråga inte var vi står
hur många procent som fördelas
Vi flyter genom tidlösheten
som saknar förmågan
att mäta




Fri vers av Människohare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-22 22:33



Bookmark and Share


  danne //
Vilken kraftfull bild dina ord släpper igenom den där ljusspringan i dörr öppningen..

Energier å möten till något nytt..
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP