Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järtecken

Hennes skugga rinner nerför trappstegen
som ett svart vatten,

blank av speglade himlar
och slättrampad jord

vem ber du till i sömnen
ögonblicket innan

ringarna på mörkrets yta
där hennes mun vidrört för att dricka

ur de dolda skrevorna i stenen,
smaken av ditt namn




Fri vers av Grävling
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-22 23:51



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Mystik och en laddad, vibrerande atmosfär. Du hittar på nåt sätt in, ställer frågor man behöver höra.
2020-10-23

  Bjarne Nordbö
Måste bara säga, vilket flöde du är i nu
Varje text något att stanna upp inför. Bugar och tackar.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling