Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagslyx

Jazzen strömmar
Små drömmar
Lugnet sprider sig
Ser det även på dig

En liten rörelse
En önskad förförelse
Förnimmer minnen
Mjuka som sammetslinnen

En liten dans
En tisdags trans
Varför gå ut
Njut




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-23 00:03



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härligt diktat
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Marshaln