Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram älskade uggla


Så märkligt


Panik utbryter larmet tjuter
så fort någon närmar sig mitt kastell
Borde inte grubbla över
instinkten säger
Lugnet före stormen?
Det kryper efter ryggen
något känns jävla fel det som känns bekant
trampet av fötter över tråden
då flugorna skrämda
sliter i garnet som dem fäster




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-10-23 07:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ja usch
2022-11-27

  morgonstjärna VIP
huu så bra
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP