Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten hand


Över fältet av möjligt liv
och förlorade möjligheter
faller hans hårda skugga.
I den står hon och jag.
Rädda fötter, tunna ben,
mitt kalla brinnande hjärta.
Henne ser jag knappt i mörkret.
Famlar efter en liten hand som hårdnat.
Hur kan jag visa,
ens veta något annat längre?
Går det att ta sig ut på nya fält?
Hur kan jag falla och springa på samma gång?
Hur kan jag dö och leva i samma lilla kropp?




Fri vers av Sandkoja
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-23 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja