Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett vi

Du gömmer dig bland orden
i dess ingenmansland
väntar in mig
tiden som går
alldeles för långsamt

vågar du vilja mig
skrot och korn
så många kuddar
vi kan prova
tillsammans vi
ett du och jag

du gömmer dig
blundar när du ser mig
mitt täcke kan värma dig
omsluta
ett vi?




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-23 10:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtande fråga...en önskan om en framtid tillsammans...fint skrivet...
2020-11-10

  Stisse
Underbar dikt om att nå fram till en annan människa. Vi gömmer oss bakom orden. Gillar formuleringen "vågar du vilja mig" det är bara så bra.
2020-10-28

  SatansSon VIP
får inte grepp om texten. frågetecknet förbryllar. även min livsåskådning är dualistisk. men det innebär bara att det är som descartes sa: allt jag kan med säkerhet veta något bestämt om är min egen existens. allt annat är mina föreställningar. dvs sinnesintryck.
2020-10-23

  SatansSon VIP
får nog läsa några ggr till. fattar inte texten.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP