Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag har väntat på dig och din kärlek

Men tiden den bara går
Och nu har det redan gått ett par år
Men det enda som du har lyckats att ge till mig
är ett öppet sår
Inte konstigt då att jag hela tiden ständigt går runt
med en tår i mitt ena öga
Och du som alltid har sagt att du älskar mig, men
aldrig riktigt visat mig det, under alla dessa år
som vi har varit tillsammans..

Jo, jag har väntat på dig
Men nu orkar jag inte vänta mycket längre på din kärlek
Så nu tänker jag hoppa in på ett annat spår och söka
min kärlek någon annanstans
Jo, jag tänker ta tåget till något annat ställe långt bort
ifrån dig
Och att jag gör det här hoppas jag att du ska förstå
För det här fungerar ju uppenbarligen inte
Så sköt om dig och ha en bra dag
Hej då!

Jo, jag har väntat på dig
Men nu orkar jag inte vänta mycket längre på att få
mina känslor riktigt besvarade..

Ken Cassel
23/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel