Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ken och Barbie

Om du ler mot mig, Barbie
så är det självklart att jag ler tillbaka
Det bjuder jag så gärna på
För du är vacker du också
Plus att du verkar vara ödmjuk och snäll
Kan se dina fina konjekturer och drag
Så med ett förtjusande leende visar jag dig att jag
är din bästa vän
En av dem i alla fall
Och om du nu vill lära känna mig lite närmare
så kan jag informera dig om att jag har fått
namnet Ken
Så heter du Barbie och är lika konstgjord som mig
står det i historien och i stjärnorna att det är dig
som jag ska älska och hålla av
Det är dig som jag ska ha
För det är ju du som ska få mig att skratta och vara glad
då jag ska älska dig för alltid i vårt och torrt
Barbie, jag älskar dig
Du och jag!!!!

Om du ler mot mig, Barbie så är det självklart att jag
ler tillbaka..

Ken Cassel
23/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 13:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kul lite skratt på läppen här! :)
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel