Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mareld

Minns våra dofter efter mareldsbad.

Dröm om vår framtid som aldrig fanns.

Gråt över våra drömmar som uppfylldes.

Minns mig som gammal.

Se tillbaka på allt som var vårt.

Bada med mig i natt.

Gå med mig in marelden.

Läs mina brev när jag är borta.


När hemligheter får anses vara förlåtna.

När ingenting mer än våra minnen lever kvar i er.





Fri vers (Fri form) av Teah
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-23 13:36



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Mareldsbad. Gillar ordet skarpt. Stämningsbyggande.
2022-04-10

  Lustverket VIP
Ja, fin.
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Teah