Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alldeles som ett våldsamt regn

i natt dansar vi
ovanför avgrunden

inget kan ta mitt liv
jag har redan dött

påfågeln sprider ut sina fjädrar
vid fontänen, intryck av verklighet

nattliga hallucinationer
så nära, likheten
brinner i henne

hon, alldeles som
ett våldsamt regn




...

copyright © Ari Eskelinen
målning: "crossroad" 43x33,5 cm blandteknik







Fri vers av arie
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-23 13:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
Kraftfulla ord, går rakt in i mig
2020-10-25

  Roger VIP
Och som ett eko från din utsökta text böljar saknaden in som vågor mot land. Du skriver fantastiskt Ari - målar med ord, precis som du gör med duk och färger.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie