Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

At the end of autumn...

 

 

sometimes just a simple message

could make my heart stop playing with its nostalgia

sometimes just a missed call

is warm enough to stop me worrying about being lonely

 

sometimes I just need someone to lend a shoulder

a while is enough to make the fatigue go away

sometimes I just need someone to listen to my little story

no need to answer, just being friend with my silence

 

sometimes when waking up at dawn

someone is holding my hand gently,

that's more than enough,

sometimes a short text: "It's late, why not go to bed?"

has the power to smoothen my fragile mind




Bunden vers av Rise Little One
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-23 15:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...ja, det behövs inte mycket för att man ska må gott...
2020-11-10

  Blomma-Stjärna VIP
skört och starkt om att återställa sin egen balans med hjälp av ett leende från någon, en hand, ett lyssnande en stund, några ord...
2020-10-24

  Nils-Robert
Att få det vi kallar kärlek - om än bara med ett leende.
2020-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Skirt och känsligt diktat om att behöva en annan människa värme och omsorg.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One