Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Story of love


Ever so young

Jag betraktar min hustru
när hon bäddar våra sängar.
"Lak" står det skrivet i vårt kalendarium.
Och då vet jag att det är dags.
Tvättmaskinen går med de gamla sängkläderna och nya kommer doftande fram ur hennes skåp.

Och jag vet att det blir härligt i kväll, när jag senare kryper till sängs.
Och
så här har det varit
så här har hon betett sig i all den tid vi varit tillsammans
hon och jag
i snart fyrtio år.

Själv är hon 82 nu.
Ever so young.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP